Het laatste nieuws van

Reijneveld Engineering

Nieuwbouw Moonen Packaging

We zijn enorm trots dat we hoofdconstructeur mochten zijn van dit project. Prachtig om te zien hoe bouw HvB dit logistiek binnen zo’n korte tijd voor elkaar heeft gekregen. We modelleren in 3D, dat helpt. Natuurlijk vinden we de eerste helft van de timelapse het mooiste; daar tonen de zeer economische vakwerkspanten zich het mooist. Het eindresultaat, met een dak vol zonnepanelen, is natuurlijk waar het de opdrachtgever Moonen om draait.

Parametrisch ontwerpen


Parametrisch ontwerpen lijkt een nieuwe modegril. Om eens te testen wat het voor Reijneveld kan betekenen hebben we een vakwerkoptimalisatie voorbereid.

Met wat invoer en een draaiknop kunnen we het portaal ontwerpen. De volgende stap is het automatisch invoeren van het ontwerp in het reken- en later tekenpakket.

Hike for Health


Bij de verhuizing naar Amersfoort heeft Reijneveld Engineering geld opgehaald voor sanitair- en hygiëneprojecten in Nepal. Als tegenprestatie beklom André bij zonsopkomst Poon Hill. De hike ging in drie dagen van 1100 meter naar 3200 meter. Deze video laat zien hoe dat eruit zag.